Ce este Passata?

Passata este un preparat din roșii, de consistență mai moale, mai lichidă. Pe lângă numeroasele beneficii, produsul nu necesită diluare (adăugarea de apă). Poate fi folosit ca atare, ca bază pentru sosuri de pizza, adăugat în supe, sau la prepararea multor feluri de mâncare.
Societatea Univer-Product Zrt. (S.A.) folosește exclusiv roșii 100% autohtone în producția passatei.

Cum să utilizăm passata?

Passata este un preparat din roșii, de consistență mai moale, mai lichidă, și în comparație cu concentratul de roșii obișnuit, nu necesită diluare. Passata este gata pregătită pentru a fi folosită la prepararea măncărurilor.
Este o bază excelentă sau un sos (dressing) perfect al gastronomiei maghiare sau internaționale (mediteraneane).

  • Este practic și ușor de folosit la prepararea sosurilor.

    (salsa și alte sosuri)

  • Este o bază perfectă pentru paste și alte rețete cu chili

     

  • Se potrivește la fripturi înăbușite sau chifteluțe

     

  • Ca sos se poate folosi la ardei umpluți sau paste la cuptor.

     

Rețete

Descrierea produsului

  • Informații privind valoarea calorică și nutrițională (la 100 de g produs)

    Univer Passata 330g
    Roșii pasate
    Ingrediente: 99,6% roșii, sare.
    Termen de valabilitate: 2 ani

    Valoare energetică: 136 kj
    Grăsimi: < 0,5 g din care acizi grași saturați 0 g
    Carbohidrați: 5,0 g din care zaharuri 5 g
    Fibre: 1,4 g Proteine: 1,6 g Sare: 0,4 g

Sustenabilitate

Ambalaj
modern

Pentru ambalarea produselor „passata” societatea Univer Product Zrt. (S.A.) a ales tehnologia de ambalare Tetra Pak, recunoscută pe plan mondial.

Ambalajul
este reciclabil

Tehnologia bazată predominant pe hârtie, garantează siguranța produsului, termenul extins de valabilitate și respectarea criteriilor de sustenabilitate. Astfel ambalajul este reciclabil.

Durată de valabilitate
lungă

Tehnologia de ambalare asigură calitatea produsului timp de până la 2 ani.