Home>Retete>Ficat de pui cu usturoi

Ficat de pui cu usturoi

30 martie 2017|Retete|

Ingrediente (pentru 4 persoane):

1 kg ficat de pui, impreuna cu inima
4-5 linguri de ulei
1 tub mic de crema de usturoi Univer

Mod de preparare:

Se taie inimile de pe ficati (inimile vor fi bune de ex. in ciorba), se curata ficatii de pielite si se taie în 3-4 bucati. Astfel raman 700-800 grame.

Uleiul se toarna in cratita sau ceaun, se aseaza ficatii, se adauga crema de usturoi. Ficatii se prajesc astfel, la foc potrivit, aproximativ 15 minute, amestecati din cand in cand.

Nu mai trebuie adaugat absolut nimic, de la crema de usturoi capata un sos maroniu foarte gustos. Se serveşte asortat cu orez.

Timp de preparare: 25 minute
O portie: 382 kcal

La preparare s-a folosit urmatorul produs Univer: crema de usturoi.

Sumar
recipe image
Reteta
Ficat de pui cu usturoi
Autor
Publicat
Timp de Preparare

Leave A Comment