
Chiftele vegane de legume
Dăm pe răzătoarea mare dovlecelul, morcovul și cartofii, apoi presărăm puțină sare peste ei și ...
Citește mai multIngrediente:
3-4 ouă fierte
1 legătură de ceapă verde
1 legătură de mărar
1 conservă de ton
1 ridiche
4-6 linguri Maioneză Univer
Ardei dulce tocat Édes Anna sau ardei iute tocat Erős Pista
Pentru servire: pâine prăjită sau biscuiți sărați
Începem prin a curăța ouăle. Le punem într-un bol și le sfărâmăm puțin cu ajutorul unei furculițe. Tăiem mărunt ceapa verde și mărarul. Adăugăm 4-6 linguri de maioneză Univer, în funcție de textura dorită, iar apoi și puțină ardei dulce tocat Édes Anna de la Univer. Dacă preferați gustul picant, puteți înlocui cu ardei iute tocat Erős Pista. Adăugăm apoi și tonul mărunțit și amestecăm totul. Se poate servi cu pâine prăjită sau biscuiți sărați.
Poftă bună! 🙂
Videoul cu prepararea rețetei este accesibil pe pagina Media sau pe canalul de Youtube Univer.
Dăm pe răzătoarea mare dovlecelul, morcovul și cartofii, apoi presărăm puțină sare peste ei și ...
Citește mai multTăiem roșiile cherry, ardeiul roșu și verde, castravetele și ceapa șalotă în felii subțiri. Morcovul ...
Citește mai multPrimul pas este să punem la fiert o cantitate suficientă de apă într-o oală mare, ...
Citește mai multÎntr-o oală mare punem carnea afumată și oasele afumate, apoi adăugăm morcovii, țelina, ceapa, usturoiul, ...
Citește mai mult