Clătite Hortobágyi vegetariene
Ciupercile champignon se taie în felii subțiri și se călesc bine într-o cantitate mică de ...
Citește mai multIngrediente:
3-4 ouă fierte
1 legătură de ceapă verde
1 legătură de mărar
1 conservă de ton
1 ridiche
4-6 linguri Maioneză Univer
Ardei dulce tocat Édes Anna sau ardei iute tocat Erős Pista
Pentru servire: pâine prăjită sau biscuiți sărați
Începem prin a curăța ouăle. Le punem într-un bol și le sfărâmăm puțin cu ajutorul unei furculițe. Tăiem mărunt ceapa verde și mărarul. Adăugăm 4-6 linguri de maioneză Univer, în funcție de textura dorită, iar apoi și puțină ardei dulce tocat Édes Anna de la Univer. Dacă preferați gustul picant, puteți înlocui cu ardei iute tocat Erős Pista. Adăugăm apoi și tonul mărunțit și amestecăm totul. Se poate servi cu pâine prăjită sau biscuiți sărați.
Poftă bună! 🙂
Videoul cu prepararea rețetei este accesibil pe pagina Media sau pe canalul de Youtube Univer.
Ciupercile champignon se taie în felii subțiri și se călesc bine într-o cantitate mică de ...
Citește mai multPresărăm 1 căpățână de usturoi cu puțină sare și ulei de măsline, apoi o împachetăm ...
Citește mai multAmestecăm făina, făina de porumb, praful de copt, zahărul, sarea și piperul, apoi adăugăm oul ...
Citește mai multÎntr-o cratiță fierbinte, prăjim bine carnea de vită într-o cantitate mică de ulei, apoi adăugăm ...
Citește mai mult