Home>Produse>Produse Traditionale
  • Pudra de ardei rosu este produsa prin macinarea ardeiul iute uscat. Bucataria maghiara apreciaza atat de mult ardeiul rosu iute deoarece este bogat in vitaminele A, C si E, aliatii sanatatii si ai tineretii. Édes Anna este folosit preponderent in fripturi, tocanite si supe. In unele parti ale Ungariei se foloseste ca umplutura pentru patiseria dulce. Édes Anna contine condimente raw si 87% ardei. Ingrediente: ardei şi gogoşari tocat (87%), sare, agent de îngroşare (gumă de xantan), acidifiant (acid citric), conservant (sorbat de potasiu).

    Tipuri gramaj

    • 200g borcan
    Valori nutritionale si compusi alergeni 100 g
    Continut energetic kJ/kcal 224/53
    Grasimi din care 0.9g
    Ac.grasi sat.g. 0g
    Glucide din care 4.1g
    Zaharuri 3.7g
    Fibre 5.6g
    Proteine 6.9g
    Sare 11.5g
  • Ardeiul iute, marca principala a bucatariei maghiare, face din preparatele culinare ale acestei tari un adevarat rasfat pentru simturi. "Karikás Pista” contine 87% ardei iute, sare si este lipsit de alergeni. Acest produs se potriveste oricarui preparat, mai putin celor dulci. De la friptura la spaghete, si de la orez la hamburgeri, "Karikás Pista” este atat de versatil incat este un real ajutor in orice bucatarie. Ingrediente: ardei iute feliat, zeamă de ardei, sare , acidifiant (acid citric), agent de întărire (clorură de calciu), conservant (sorbat de potasiu).

    Tipuri gramaj

    • 215g/borcan
    Valori nutritionale si compusi alergeni 100 g
    Continut energetic kJ/kcal 170/41
    Grasimi din care 2.2g
    Ac.grasi sat.g. 0g
    Glucide din care 1.2g
    Zaharuri 1g
    Fibre 4.4g
    Proteine 2.2g
    Sare 11.5g
  • Toate esentele puternice ale bucatariei maghiare s-au strans in acest produs. Este secretul marilor bucatari, din simplul motiv ca aduce plusul de savoare preparatelor din carne, legume si paste. Legendele spun ca este un ingredient secret si pentru supe, orez, hamburgeri si in general pentru orice tip de mancare care isi asorteaza gustul cu ceva iute. Erős Pista contine 87% ardei, ceea ce il transforma in ingredientul favorit al bucatariei tale. Ingrediente: ardei iute tocat (87%), sare, agent de îngroşare (gumă de xantan), acidifiant (acid citric), conservant (sorbat de potasiu).

    Tipuri gramaj

    • 70g/tub
    • 200g/borcan
    Valori nutritionale si compusi alergeni 100 g
    Continut energetic 170 kj / 41 kcal
    Grasimi din care 2.2g
    Ac.grasi sat.g. 0g
    Glucide din care 1.2g
    Zaharuri 1.0g
    Fibre 4.4g
    Proteine 2.2g
    Sare 11.5g
  • Ardeiul iute, marca principala a bucatariei maghiare, face din preparatele culinare ale acestei tari un adevarat rasfat pentru simturi. "Karikás Pista” contine 87% ardei iute, sare si este lipsit de alergeni. Acest produs se potriveste oricarui preparat, mai putin celor dulci. De la friptura la spaghete, si de la orez la hamburgeri, "Karikás Pista” este atat de versatil incat este un real ajutor in orice bucatarie. Ingrediente: ardei iute feliat, zeamă de ardei, sare , acidifiant (acid citric), agent de întărire (clorură de calciu), conservant (sorbat de potasiu).

    Tipuri gramaj

    • 215g/borcan
    Valori nutritionale si compusi alergeni 100 g
    Continut energetic kJ/kcal 170 / 41
    Grasimi din care 2.2g
    Ac.grasi sat.g. 0g
    Glucide din care 1.2g
    Zaharuri 1.0g
    Fibre 4.4g
    Proteine 2.2g
    Sare 11.5g
  • Gastronomia europeana este mai apetisanta de cand in retete au fost integrati celebrii ardeii iuti cultivati in Ungaria. Iti poti delecta oaspetii cu crema de gulas dulce, o baza de mancare specifica bucatariei maghiare, care a fost impumutata rapid de catre cele internationale. A devenit atat de cunoscut, incat in 1810 este introdus in meniurile restaurantelor. Supele, sandvisurile, fripturile pot fi imbogatite cu aceasta crema gulas dulce de la Univer. Poti influenta propria traditie culinara si cu siguranta vei obtine un rezultat aromatizat. Ingrediente: ardei, gogoşari, sare, ceapă, pastă de tomate, ulei rafinat de floarea soarelui, potenţiator de aromă (glutamat de sodiu), amidon modificat, agent de îngroşare (gumă de xantan), aromă de condimente şi de ţelină, acidifiant (acid citric), conservanţi (sorbat de potasiu, metabisulfit de potasiu), foi de dafin.

    Tipuri gramaj

    • 70g/tub
    • 160g/tub
    • 240g/tub
    • 210g/borcan
    Valori nutritionale si compusi alergeni 100 g
    Continut energetic kJ/kcal 483/116
    Grasimi din care 7.2g
    Ac.grasi sat.g. 0.7g
    Glucide din care 6.2g
    Zaharuri 4.2g
    Fibre 4.2g
    Proteine 4.4g
    Sare 11.5g
  • Crema de gulas iute este o baza de mancare specifica bucatariei maghiare, care a fost impumutata rapid de catre bucatariile international. Astazi, gulas-ul defineste bucataria din Ardeal. Crema gulas iute de la Univer este facuta din renumitii ardei iuti unguresti. Procesul de creatie este unul personal, innobilat de timp: ardeii sunt sfaramati pana se creeaza o pasta, care apoi se ingana cu o cantatitate tocmai potrivita de rosii si usturoi. Ingrediente: ardei dulce şi iute, gogoşari, sare, ceapă, pastă de tomate, ulei rafinat de floarea soarelui, potenţiator de aromă (glutamat de sodiu), amidon modificat, agent de îngroşare (gumă de xantan), aromă de condimente şi de ţelină, acidifiant (acid citric), conservanţi (sorbat de potasiu, metabisulfit de potasiu), foi de dafin.

    Tipuri gramaj

    • 70g/tub
    • 160g/tub
    • 240g/tub
    • 210g/borcan
    Valori nutritionale si compusi alergeni 100 g
    Continut energetic kJ/kcal 481/116
    Grasimi din care 7.2g
    Ac.grasi sat.g. 0.7g
    Glucide din care 5.8g
    Zaharuri 3.9g
    Fibre 4.1g
    Proteine 4.7g
    Sare 11.5g
  • Crema tocanita de la Univer este un produs ce are la baza celebrul ardei iute, indispensabil in bucataria maghiara. Este ingredientul necesar pentru a avea cea mai buna friptura si tocanita in stilul caracteristic al bucatariei unguresti. Ingrediente: ardei şi gogoşari, ceapă (conține metabisulfit de potasiu) , pastă de tomate, sare, ulei rafinat de floarea soarelui, cremă de usturoi (conține metabisulfit de potasiu), amidon modificat, semințe de chimen, acidifiant (acid citric), agent de îngroşare (gumă de xantan), conservant (sorbat de potasiu).

    Tipuri gramaj

    • 70g/tub
    Valori nutritionale si compusi alergeni 100 g
    Continut energetic kJ/kcal 359/86
    Grasimi din care 2.4g
    Ac.grasi sat.g. 0.3g
    Glucide din care 10.5g
    Zaharuri 7.5g
    Fibre 3.6g
    Proteine 3.5g
    Sare 11.5g
  • De patru ori mai iute decat Eros Pista, Haragos Pista este maestrul de ceremonii in bucataria maghiara. Haragos « furios » -ul produs de la Univer contine o doza puternica de ardei iute (87%) si il puteti folosi la prepararea gulas-ului, tocanelor, supelor de peste sau oriunde gustul picant este recomandat. Daca erati fanii produselor picante Eros Pista sau Edes Ana, acum cu siguranta veti iubi Haragos Pista. Ingredientele produsului Haragos Pista: ardei extra iute tocat (87%), sare, agent de îngroşare (gumă de xantan), acidifiant (acid citric), conservant (sorbat de potasiu).

    Tipuri gramaj

    • 150g/borcan
    Valori nutritionale si compusi alergeni 100 g
    Continut energetic kJ/kcal 179 /43 
    Grasimi din care 2,0g
    Ac.grasi sat.g. 0g
    Glucide din care 1,3g
    Zaharuri 1g
    Fibre 5,3g
    Proteine  2,2g
    Sare 11,5g
  • Poti obtine un gust aparte cu hreanul si cu maioneza de la Univer. Exista o prietenie profunda intre gustul iute ar hreanului in otet si 45% continut de maioneza. Surprinde-i pe cei dragi cu salate diverse, sunca, sandvisuri, la care poti adauga hreanul cu maioneza. Ingrediente: cremă de hrean (hrean răzuit, apă, oțet, ulei rafinat de floarea soarelui, amidon modificat, acidifiant: acid citric, sare, conservanți: metabisulfit de potasiu, sorbat de potasiu), maioneză 45 %(ulei rafinat de floarea soarelui, muștar, apă, gălbenuș de ou: 2,2%, oțet, sare, amidon modificat, agent de îngroșare: gumă de xantan, acidifiant: acid citric, conservant: sorbat de potasiu ).

    Tipuri gramaj

    • 70g/tub
    • 160g/tub
    Valori nutritionale si compusi alergeni 100 g
    Continut energetic kJ/kcal 1257/303
    Grasimi din care 26g
    Ac.grasi sat.g. 2.9g
    Glucide din care 14.5g
    Zaharuri 7.6g
    Fibre 1.2g
    Proteine 1.2g
    Sare 2.3g
  • Elixirul tineretii, hreanul, il regasim de aceasta data in otet de masa, un produs cel putin interesant de la Univer. Bucataresele destoinice il folosesc mai tot timpul, insa iarna este o componenta de nelipsit de pe mesele imbelsugate. Pe langa gustul sau fermecator, hreanul in otet de masa de la Univer este si un aliat al sanatatii. Ingrediente: hrean mărunţit (37 %), apă, oţet (13%), zahăr, ulei rafinat de floarea soarelui, amidon modificat, acidifiant (acid citric), sare, conservanţi (metabisulfit de potasiu, sorbat de potasiu).

    Tipuri gramaj

    • 190g/borcan
    Valori nutritionale si compusi alergeni 100 g
    Continut energetic kJ/kcal 578/136
    Grasimi din care 5.0g
    Ac.grasi sat.g. 0.6g
    Glucide din care 20g
    Zaharuri 11g
    Fibre 1.0g
    Proteine 1.0g
    Sare 0.5g
  • Elixirul tineretii, hreanul, il regasim de aceasta data in otet de masa, un produs cel putin interesant de la Univer. Bucataresele destoinice il folosesc mai tot timpul, insa iarna este o componenta de nelipsit de pe mesele imbelsugate. Pe langa gustul sau fermecator, hreanul in otet de masa de la Univer este si un aliat al sanatatii. Ingrediente: hrean mărunţit (46%), apă, oţet (12%), zahăr, ulei rafinat de floarea soarelui, amidon modificat, acidifiant (acid citric), sare, conservanţi (metabisulfit de potasiu, sorbat de potasiu).

    Tipuri gramaj

    • 190g/borcan
    Valori nutritionale si compusi alergeni 100 g
    Continut energetic kJ/kcal 570/136
    Grasimi din care 5.2g
    Ac.grasi sat.g. 0.6g
    Glucide din care 19g
    Zaharuri 10g
    Fibre 1.3g
    Proteine 1.2g
    Sare 0.5g
  • Piros Arany, in traducere maghiara “aurul rosu’, este un condiment creat din boia. Baza de mancare Piros Arany de la Univer este celebra datorita aromei sale puternice, dulci si a culorii sale rosii. In timp, in Ungaria, numele Piros Arany a devenit un termen specific care se identifica cu traditia, calitatea si autenticitatea. Este un sos versatil si acest lucru ii datoram modului in care il putem folosi, atat la gatit diverse preparate, cat si la sandwich-uri. Ingrediente: ardei şi gogoşari (87%), sare, amidon modificat, agent de îngroşare (gumă de xantan), acidifiant (acid citric), conservant (sorbat de potasiu).

    Tipuri gramaj

    • 70g/tub
    • 160g/tub
    • 200g/borcan
    • 240g
    Valori nutritionale si compusi alergeni 100 g
    Continut energetic kJ/kcal 195/46
    Grasimi din care 0.9g
    Ac.grasi sat.g. 0g
    Glucide din care 4.1g
    Zaharuri 3.2g
    Fibre 5g
    Proteine 5.2g
    Sare 11.5g
  • Familia “Piros Arany” contine si pasta de ardei dulce, care isi lasa amprenta sa unica in orice preparat. Piros Arany, in traducere maghiara “aurul rosu’, este un condiment creat din boia. Baza de mancare Piros Arany de la Univer este celebra datorita aromei sale puternice, iuti si a culorii sale rosii. In timp, in Ungaria, numele Piros Arany a devenit un termen specific care se identifica cu traditia, calitatea si autenticitatea. Incearca acest sos versatil in diverse retete: ciorba de vitel cu galuste sau in crema de branza. Ingrediente: ardei dulce, ardei iute și gogoşari (87%), sare, amidon modificat, agent de îngroşare (gumă de xantan), acidifiant (acid citric), conservant (sorbat de potasiu).

    Tipuri gramaj

    • 70g/tub
    • 160g/tub
    • 200g/borcan
    • 240g
    Valori nutritionale si compusi alergeni 100 g
    Continut energetic kJ/kcal 210/50
    Grasimi din care 1g
    Ac.grasi sat.g. 0g
    Glucide din care 3.6g
    Zaharuri 2.7g
    Fibre 5g
    Proteine 5.7g
    Sare 11.5g
  • Daca am fi in Italia, bunicile cu siguranta ar intreba de Pasta de tomate 24% de la Univer. Acest piure de tomate, atent culese si procesate, este un rezervor de gust si sanatate. Mai mult decat atat, este visul delicios al oricarei bucatarii: pastele o adora, taiteii devin de neuitat, iar celelalte preparate pur si simplu se personalizeaza cu o nota fina de rosii. Ingrediente: roșii

    Tipuri gramaj

    • 370g/borcan
    • 720g/borcan
    Valori nutritionale si compusi alergeni 100 g
    Continut energetic kJ/kcal 418/99
    Grasimi din care 0.8g
    Ac.grasi sat.g. 0g
    Glucide din care 16.5g
    Zaharuri 8.3g
    Fibre 1.8g
    Proteine 4.1g
    Sare 0.05g
  • Savoarea are un nou nume - pasta de usturoi de la Univer. O singura lingurita de pasta echivaleaza cu un catel de usturoi. Gustul usturoiului ramane intact datorita procesului de preparare a pastei. Pasta de usturoi de la Univer este versatila, avand o multime de optiuni, trebuie doar sa lasi frau liber imaginatiei. Ingredinete: usturoi tocat (70%), apă, sare, ulei rafinat de floarea soarelui, amidon modificat, acidifiant (acid citric), agent de îngroşare (gumă de xantan), conservanţi (sorbat de potasiu, metabisulfit de potasiu).

    Tipuri gramaj

    • 70g/tub
    • 190g/borcan
    Valori nutritionale si compusi alergeni 100 g
    Continut energetic kJ/kcal 455/109
    Grasimi din care 4.0g
    Ac.grasi sat.g. 0.5g
    Glucide din care 14g
    Zaharuri 13g
    Fibre 3.5g
    Proteine 2.0g
    Sare 11.5g