Regulamentul oficial al jocului “UNIVER’S BUCKET LIST”

organizat pe pagina de FACEBOOK a UNIVER PRODUCT S.R.L. – cu concursul Resortului Nemeth

 

 1. Univer Product S.R.L. – în continuare Organizatorul campaniei care se va derula pe pagina oficială de Facebook a UNIVER organizează în condițiile prevăzute în cuprinsul prezentului REGULAMENT OFICIAL – obligatoriu pentru toți participanții – Concursul (jocul) ‚,UNIVER’S BUCKET LIST” în colaborare cu PENSIUNEA « Nemeth Resort » oferind câștigătorului un PREMIU constând într-un PACHET TURISTIC (cazare cu demipensiune într-un weekend pentru două persoane), la Sovata Bai în cadrul complexului mai sus menționat.
 1. Valoarea pachetului turistic se ridică la 740 RON – fără să includă costul transportului (dus întors) – care intră în sarcina câștigătorului.
 1. Validarea voucher-ului va putea fi realizată până cel târziu la data de 14.09.2020, sejurul urmând a fi efectuat în intervalul 15.09.2020 – 15.03.2021 (perioada exactă urmează a fi stabilită de comun acord cu reprezentanții Operatorului)
 1. La acest concurs pot să participe exclusiv cetățenii români – persoane fizice rezidente care nu intră în sfera celor prevăzute la punctul 5 (în continuare: Jucătorii) – având capacitate deplină de exercițiu și înțeleg să-si asume toate condițiile de participare și validare.
 1. Jucătorii trebuie să dețină implicit și calitatea de utilizatori ai aplicației FACEBOOK pe baza unui cont valid.
 1. La Concurs nu au dreptul să participe angajații (soțul/soția, rudele de gradul I și II ai/ale angajaților) Organizatorului și/sau ai Operatorului.
 1. Campania « UNIVER’S BUCKET LIST » se va desfășura în perioada 15.08.2020 – 31.08.2020 premiul urmând a fi oferit câștigătorului selectat prin tragerea la sorți, care va avea loc la data de 01.09.2020
 1. Pentru a participa la Concurs, este necesară accesarea paginii de Facebook a UNIVER – în cadrul căreia, utilizatorii interesați (jucătorii) trebuie să lasă un comentariu – precum și să se aboneze la newsletter-ul UNIVER, pe siteul bucketlist.univer.ro
 1. Selectarea câștigătorului va fi asigurată prin tragere la sorți – prin intermediul aplicației on line https://commentpicker.com
 1. Pentru validarea sa, câștigătorul consimte să pună la dispoziția Operatorului – în vederea postării – câteva fotografii personale și se declară de acord cu efectuarea chec-in-ului pe Facebook, permițând anunțarea sa în calitate de câștigător atât pe pagina de Facebook sau Instagram a Operatorului cât și pe cea a Organizatorului.
 1. În absența validării primului câștigător – sau în cazul în care acesta nu-și poate revendica și/sau valorifica premiul obținut (indiferent de natura motivelor) – va fi reluată tragerea la sorți pentru desemnarea unui nou câștigător.
 1. Participanții își dau consimțământul necondiționat la înregistrarea și procesarea datelor cu caracter personal exclusiv în scopul derulării campaniei ‚,UNIVER’S BUCKET LIST” Furnizarea acestora este voluntară și se limitează la datele necesare derulării concursului.
 1. Datele vor fi administrate de către Univer Product SRL – prelucrarea acestora urmând a fi efectuată totodată și de către OPERATOR din perspectiva evidențierii datelor în registrele unității de cazare – cu respectarea prevederilor legale privind protecția datelor
 1. Informațiile detaliate și complete privind prelucrarea datelor cu caracter personal (scopul gestionării datelor, durata acesteia, alte drepturi și căi de atac legate de gestionarea lor), se regăsesc pe pagina-web a Organizatorului – secțiunea https://www.univer.ro/politica-de-prelucrare-si-confident%CC%A6ialitate-datelor-univer/

 

Cu următoarele completări:

 • Prin participarea la Concurs Utilizatorul își exprimă acordul pentru procesarea datelor sale cu caracter personal (numele – prenumele, adresa de email/telefon și – în cazul câștigării premiului – datele complete de identificare și fotografiile personale).
 • Temeiul juridic al colectării și utilizării acestor date îl constituie participarea voluntară a Utilizatorului la concursul organizat în condițiile prezentului REGULAMENT.
 • În privința operațiunilor care intră în sfera procesării datelor cu caracter personal pe care le implică colectarea și înregistrarea datelor necesare desfășurării concursului, tragerea la sorți a câștigătorului prin intermediul aplicației online, și în cele din urmă postarea acestuia pe conturile sociale – Operatorul este considerat și are calitatea de procesator al datelor ce i-au fost încredințate prin mijlocirea Organizatorului.
 • Operațiunile efectuate asupra datelor personale mai sus amintite, sunt asigurate de către Operator, exclusiv în scopul derulării Concursului – urmând a fi șterse din baza sa de date în termen de cel mult 15 zile după terminarea concursului (cu excepția datelor câștigătorului – care intră sub incidența regimului conferit datelor cu caracter personal colectate de către operatorii de turism)