Pagina principală / Reţete / Ruladă de brânză

Ruladă de brânză

Ingrediente (pentru cca. 30 felii):

8 buc brânză topită cu cârnaţi, triunghiulare
50 g unt
1 linguriţă cremă iute Piros Arany de la Univer
1 linguriţă cafea de cremă de usturoi Univer
200 g brânză de oaie
1 lingură smântână
1 buchet de arpagic
50 g cârnaţi afumaţi sau şuncă
8 felii mari, subţiri de caşcaval trapist (aproximativ 200 g)
8 felii de şuncă presată (aproximativ 160 g)

Mod de preparare:

Se amestecă bine brânza topită, untul, crema Piros Arany şi crema de usturoi. Într-un alt castron se amestecă bine brânza de oaie frecată cu smântâna, arpagicul tăiat mărunt şi cârnaţii afumaţi tăiaţi mărunt.

Se aşterne pe masă sau platou o folie mare de aluminiu, peste ea o folie folpack de aceeaşi mărime. Pe latura mai apropiată a foliilor se aşează feliile de şuncă presată, apoi în aceeaşi lăţime se aşează pe folii feliile de caşcaval.

Se aşterne uniform crema de brânză cu cârnaţi pe şuncă, iar amestecul cu brânza de oaie se aşterne uniform pe feliile de caşcaval.

Se rulează strâns astfel, ca partea cu şuncă să fie în interior. Rulada cu brânză se împachetează bine şi se pune în frigider să se întărească. Se taie felii cu un cuţit încălzit în apă fierbinte.


Timp de preparare: 30 minute + timp pentru întărire

O porţie: 172 kcal


La preparare s-au folosit următoarele produse Univer: crema iute Piros Arany, crema de usturoi.




Condiţiile de utilizare | Concurs "Reteta Univer" ©2015 Univer Product Zrt., Toate drepturile rezervate
Accesul la platforma online de solutionare a diferendelor - adoptată în baza Ordinului Comisiei Europene Nr.524/2013/EU
http://ec.europa.eu/consumers/odr/