Pagina principală / Reţete / Ficat de pui cu usturoi

Ficat de pui cu usturoi

Ingrediente (pentru 4 persoane):


1 kg ficat de pui, împreună cu inima
4-5 linguri de ulei
1 tub mic de cremă de usturoi Univer

Mod de preparare:

Se taie inimile de pe ficati (inimile vor fi bune de ex. în ciorbă), se curăţă ficaţii de pieliţe şi se taie în 3-4 bucăţi. Astfel rămân 700-800 grame.

Uleiul se toarnă în cratiţă sau ceaun, se aşează ficaţii, se adaugă crema de usturoi. Ficaţii se prăjesc astfel, la foc potrivit, aproximativ 15 minute, amestecaţi din când în când.

Nu mai trebuie adăugat absolut nimic, de la crema de usturoi capătă un sos maroniu foarte gustos. Se serveşte asortat cu orez.

Timp de preparare: 25 minute
O porţie: 382 kcal

La preparare s-a folosit următorul produs Univer: cremă de usturoi.




Condiţiile de utilizare | Concurs "Reteta Univer" ©2015 Univer Product Zrt., Toate drepturile rezervate
Accesul la platforma online de solutionare a diferendelor - adoptată în baza Ordinului Comisiei Europene Nr.524/2013/EU
http://ec.europa.eu/consumers/odr/