Pagina principală / Reţete / Cremă de brânză

Cremă de brânză

Ingrediente (pentru 4 persoane):

Jumătatea unei cepe mici
300 g brânză de oaie (o parte poate fi şi brânză de vacă)
3 linguri smântână
1 linguriţă muştar Univer
1 vârf de cuţit chimion măcinat
Jumătate linguriţă de boia de ardei dulce
Jumătate linguriţă "Piros Arany" (pastă ardei) dulce sau iute Univer
1 vârf de cuţit piper negru măcinat
1 vârf de cuţit cremă de usturoi Univer

Mod de preparare:

Ceapa curăţată se taie foarte mărunt. Brânza se pune într-un castron, se zdrobeşte cu furculiţa, i se adaugă ceapa, smântâna, muştarul, chimionul, boia de ardei, piperul, Piros Arany şi se amestecă bine.

Se acoperă şi pune la rece până la servire. Se serveşte cu pâine proaspătă.

Crema de brânză poate fi umplută în ardei graşi curăţaţi de seminţe. Se serveşte rece de la frigider, tăiat felii. În acest caz, în loc de smântână se pot folosi 50 g de unt, pentru a obţine o cremă mai consistentă, mai uşor de tăiat felii.

Timp necesar preparării: 15 minute

O porţie: 192 kcal

La preparare s-au folosit următoarele produse ale Univer: muştar, crema dulce sau iute Piros Arany, cremă de usturoi.




Condiţiile de utilizare | Concurs "Reteta Univer" ©2015 Univer Product Zrt., Toate drepturile rezervate
Accesul la platforma online de solutionare a diferendelor - adoptată în baza Ordinului Comisiei Europene Nr.524/2013/EU
http://ec.europa.eu/consumers/odr/