Pagina principală / Reţete / Bar de salate

Bar de salate

Ingrediente (pentru 1 persoană):

350 g legume: orice fel de salată verde (obişnuită, endivia, gheaţă, radicchio, etc.),
gulii, morcovi, roşii, ardei, castraveţi, zucchini, ridichi, praz, ceapă verde
1-2 ouă fierte
eventual şuncă, caşcaval
dressing cu maioneză Univer
dressing tip rockfort Univer
dressing tip "o mie de insule" Univer
dressing cu mărar Univer
dressing francez Univer
dressing cu usturoi Univer

Se curăţă şi se spală toate legumele. Salatele se rup în frunzişoare. Celelalte legume se taie în felii sau dungi şi se aranjează pe farfurii. Pot fi asortate cu şuncă, caşcaval, peşte afumat, etc. tăiate în dungi. Dressingurile se servesc separat, în castronaşe alăturate.

Esenţa barului de salate este ca din ingrediente fiecare poate să-şi compună singur salata sa, gustând oricare dressing.

Timp de preparare: cca. 30 minute
O porţie: cca. 400 kcal

La preparare s-au folosit următoarele produse Univer: dressing cu maioneză, dressing tip rockfort, dressing tip "o mie de insule", dressing cu mărar, dressing francez, dressing cu usturoi.




Condiţiile de utilizare | Concurs "Reteta Univer" ©2015 Univer Product Zrt., Toate drepturile rezervate
Accesul la platforma online de solutionare a diferendelor - adoptată în baza Ordinului Comisiei Europene Nr.524/2013/EU
http://ec.europa.eu/consumers/odr/