Pagina principală / Condiţiile de utilizare

Condiţiile de utilizare

Condiţiile de utilizare a paginii web www.univer.hu

1. Exactitatea si actualitatea informaţiilor

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Compania UNIVER isi rezervă dreptul de a modifica aceste prevederi fara notificare.

Dreptul de autor

Intregul continut al site-ului - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, si alte date - constiuie proprietatea companiei si beneficiază de protectia legii.

Univer nu îşi asumă responsabilitatea pentru prejudiciile generate de eventualele inexactităţi si/sau lipsuri legate de informaţiile existente pe pagina web.

Compania nu ofera nici o garantie in mod expres sau implicit, in ceea ce priveste dar fara a se limita la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele postate pe site, precum si potrivirea lor unui anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site se face pe propriul risc.
Utilizatorul îsi asumă urmărirea cu atenţie a eventualelor modificări aduse materialelor şi informaţiilor postate pe pagina web.

2. Transmitere

Comunicările personale sau alte materiale transmise de către Utilizatori pe pagina web prin scrisoare electronică sau în alt mod (orice fel de date, întrebări, comentarii, sugestii, informaţii, etc.), nu intră în categoria nformaţiilor confidenţiale si/sau protejate. Aceste materiale sunt puse la dispozitia companiei care le va putea folosi în interesul său (de ex. multiplicare, predare, transmitere, publicare, difuzare şi înscriere).

Univer are dreptul să utilizeze nelimitat conţinutul materialelor si înscrierilor transmise pe pagina web în orice scop legitim (precum dezvoltarea, producerea şi marketingul produselor). Pentru astfel de utilizări, partea care furnizează informaţia nu are dreptul la nici o compensaţie.

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite spre a fi publicat pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestuia sa nu se cauzeze prejudicii nici unei persoane.

Compania nu este obligată să utilizeze si/sau să publice materialele furnizate de către utilizatori. Univer îsi rezerva totodată dreptul de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, de natură a tulbura in vreun fel viata privata a altor persoane sau de a leza drepturile de proprietate intelectuala, sau materialele care contin virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

3. Drepturi legate de creaţii intelectuale

Compania Univer este titularul marcilor şi creaţiilor intelectuale vizând conţinutul textual, iconografic al materialelor.

Utilizatorul are dreptul să navigheze pe pagina web, respectiv să multiplice în scop personal conţinutul materialelor - prin imprimare, salvare, respectiv transmitere altor persoane - cu condiţia să mentioneze provenienta si aparteneta acestora la marca UNIVER. Variantele multiplicate de pa pagina web nu vor putea fi utilizate, modificate în vederea vânzării sau folosite în scopul realizării de profit, respectiv nu vor putea fi înserate în cuprinsul altor creaţii, publicaţii sau pagini web.

Utilizatorii nu au dreptul de a exploata pagina web in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei fara acordul prealabil scris al acesteia.

Univer este titularul mărcilor, logourilor, caracterelor respectiv creaţiilor intelectuale care se află sub protecţia dreptului de autor şi sunt afişate pe pagina web (denumite împreună:„Mărci”).

4. Referiri la alte pagini web

Univer nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor care pot fi accesate prin legaturi de pe site-ul www.univer........ Intră în responsabilitatea Utilizatorului accesrea acestor pagini, citirea cu prudenţă a declaraţiilor de drept şi de protecţie a datelor afişate în cuprinsul acestora. Univer şi/sau terţele persoane care sunt implicate în realizarea site-ului nu îşi asumă responsabilitatea pentru prejudiciile, cheltuielile, pierderile sau obligaţiile provenite din accesarea altor pagini în conditiile arătate mai sus.

5. Garanţie

Univer nu garantează exactitatea, siguranţa, actualitatea materialelor accesibile pe pagina web, faptul că acestea nu încalcă normele juridice, respectiv neîntreruperea accesării paginii web sau faptul că pagina web este lipsit de erori, viruşi.

Limitarea responsabilitatii pentru linkuri catre alte site-uri, server, browser Compania nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor - acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari - sau pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului.

6. Responsabilitate

Utilizatorul utilizează această pagină web pe răspundere lui proprie şi exclusivă.

Conţinuturile afişate pe pagina web pot fi modificate fără notificare prealabilă.

Univer nu îşi asumă responsabilitatea pentru eventualele prejudicii provenite din cauza infectării cu virus a calculatorului Utilizatorului sau proprietăţii altora, în urma utilizării paginii web, descărcării oricărui material de pe pagina web. Utilizatorii descarcă de pe pagina web toate materialele pe răspunderea lor.

7. Activităţi interzise

Utilizatorii nu au dreptul să desfăşoare activităţi pe care Univer le consideră incorecte, sau care sunt considerate ilegale sau interzise - între care următoarele:

  • Activităţi care lezează datele personale sau alte drepturi ale persoanelor fizice sau juridice (de ex. utilizarea datelor cu caracter personal fără acordul persoanei afectate).
  • Utilizarea paginii web în scopul defăimării, calomnierii, respectiv orice comportament care ştirbeşte renumele societăţii Univer.
  • Încărcare de fişiere cu conţinut de virus;
  • Publicarea sau transmiterea pe pagina de web a materialelor neautorizate, deranjante, rasiste, obscene, ameninţătoare, pornografe, sau nelegale.

Univer îşi rezervă dreptul de a aduce modificări şi completări acestui act informativ. În interesul parcurgerii acestor reguli şi eventualelor noi informaţii vizitaţi cu regularitate această pagină web.

Accesul la platforma online de solutionare a diferendelor - adoptată în baza Ordinului Comisiei Europene Nr.524/2013/EU
http://ec.europa.eu/consumers/odr/


Condiţiile de utilizare | Concurs "Reteta Univer" ©2015 Univer Product Zrt., Toate drepturile rezervate
Accesul la platforma online de solutionare a diferendelor - adoptată în baza Ordinului Comisiei Europene Nr.524/2013/EU
http://ec.europa.eu/consumers/odr/